Logotip de Adolescents.cat
_.klara._
_.klara._
Any: 2002
Comarca: Tarragonès
Data: 28/05/16 18:39
La meva amiga necessita ajuda urgent
Tinc diverses amiges per internet i una es diu Irene i viu a Galícia, per aixo escric jo aquesta consulta.
No fa massa va sufrir una petita depressió amb el tema del amor. A ella li agradava un noi, ell la cuidava i es preocupava per ella encara que no fossin parella. Hi havia un altre que de vegades li deia que li agradava pero ell sempre deia que era una broma. Aixó va acavar fent-li mal.
La setmana passada, el seu pare i la seva mare es van separar, no oficialment, encara no han firmat tots dos els papers del divorci.
El dimecres, la Irene va agafarli el movil al seu pare, i va veure que de perfil hi tenia posada la foto de una noia despullada, Irene va trovar el contacte de aquesta mateixa noia, la va bloquejar i eliminar. El divendres, la Irene em va dir que el seu pare s'havia gastat 20.000 euros al bingo i que casi estaven a nombres vermells. És la meva millor amiga i em te molta confiança, encara que tot aixó sembli mentida, jo crec en ella. I espero que em puguis ajudar. Gracies
InterPersonal
InterPersonal
Data: 23/06/2016 16:48
Hola Klara,

Aquesta història sembla de pel·lícula! És natural que creguis la teva amiga, tot i que hi ha alguns temes que no acaben de quadrar.
La única feina que tens com a amiga és escoltar-la i donar-li suport. No has de fer res més. Si sents que ella et demana més, potser hauràs de parlar amb els teus pares.

Una abraçada!
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: