Logotip de Adolescents.cat
Laura :)
Laura :)
Any: 1997
Comarca: Barcelonès
Data: 27/05/16 20:50
Em sento molt sola i antisocial.
Hola sóc una noia de 18 anys que des de petita l'han marginat. Quan vaig entrar al batxillerat la vida em va canviar, vaig tenir un grupet d'amigues, d'aquelles que són de veritat i em sentia integrada. Aquest any que he començat els estudis universitaris em sento molt sola. Al començar el curs com que feia una cosa que m'agradava pensava que tot aniria bé, pero ara mateix em sento que tinc molts coneguts i cap amic. Amb les amigues de l'any passat no puc quedar mai ja que estan totes ocupades amb els estudis i treballs i quan no son elles les que estan acupades sóc jo.

Sóc una persona tímida, pero amigable i un cop agafo confiança puc estar molt boja i extrovertida.

Tinc ganes de coneixer gent, de sortir i de passar-ho bé. Pero ara mateix em sento molt sola, tancada a casa, volent sortir pero no sabent a on anar ni amb qui quedar. Quan em passa alguna cosa sento que no tinc ningú a qui explicar-li, que a ningú li interesarà.

Ajuda!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 04/07/2016 07:53
Hola Laura!

La universitat et dóna l'oportunitat d'anar coneixent gent nova i si aconsegueixes vèncer una mica la timidesa (just una miqueta), potser podràs anar coneixent apersones que coincideixen amb tu perquè estudieu el mateix!

Molta sort!


Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: