Logotip de Adolescents.cat
M2000
M2000
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 27/05/16 20:42
Amor, el nececito? que faig?
Hola! tinc un gran enbolic al meu cap!
Fa temps per Septembre o aixi vaig començar a parlar amb un noi per whatsap que no el coneixia amb persona pero era amic d'un amic, la questio es que jo parlava amb ell i m'encantava fero m'encantava com hem parlava i com hem sentia especial. Però hi havia un probleme que ami per les fotos no m'agradava gents fisicament, jo se que no es el mes important perque el fisic s'enva el cor no, i a demes jo no es que sigui masa guapa... però clar vaig pensar si no m'agrada fisicamnet com pretenc intebtar tenir algo amb ell? ell insistia molt en quedar pero jo sempre li deia que no perque apart que soc molt bergonyosa ell sempre deia que es volia liar amb mi, i quan hem deia això dons m'agradava però a la que veia qui era sem en treien les ganes, aixì que alfinal vaig decidir deixar de parlar un temps amb ell haver que passava. Dons fins avui en dia no he parlat mes amb ell! i som casi Juny i segueixo enrecordantme de ell dia darrere dia sigui perque hem trobo una fotdo seva, peruqe veig una parella junta i hem ve al cap ell etc..
Però ell que deia que jo li agradava ja a tingut com 3 novies o mes i dons flipo bastant!

Resumin que no se si intentar tornar a parlar amb ell o que fer estic liadisiaaa!!!!!!!!! no se que vui, duna banda el vull a ell i del altre el vui oblidar ja!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 07/07/2016 20:24
Hola!

Sí que estàs ben embolicada!

Sembla que ell ja ha passat pàgina, no? Ja sé que potser és dolorós pensar això, però ha respectat la teva decisió de deixar de parlar i ha continuat avançant.

Pensa bé si realment t'agrada o només t'agradava la sensació de sentir-te especial... A vegades ens pot confondre.

Potser és bon moment per començar a obrir-te i conèixer noves persones, no trobes?

Una abraçada!
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: