Logotip de Adolescents.cat
n75
n75
Any: 2003
Comarca: Vallès Occidental
Data: 27/05/16 15:30
havia de ser privat...pero sens en va anar de les mans
hola!!!
l'altre dia vam anar d'excursio tot el dia...i buenu despres de dinar, uns quants vam jugar a la botella. aixo s'havia de quedar alla pero un nen ens va fer fotos i un vidio i o va pasar. total que ara aixo a arribat als profes..i m'agradaria saber que els i e de dir als meus pares si s'enteren de lo que va pasar...merciii!!!! <3
InterPersonal
InterPersonal
Data: 07/07/2016 20:49
Hola!

La privacitat de les fotografies i els vídeos on surten altres persones és un tema delicat i pot arribar a ser perillós o posar-nos en una situació compromesa.

Si tens por que els teus pares ho sàpiguen, el milllor és que siguis tu mateixa qui parli amb ells i els expliqui el que va passar. Agrairan la teva sinceritat i la confiança que demostres.
Aprofita per fer alguna reflexió sobre el que has après d'aquesta experiència, així veuran que assumeixes la teva part de responsabilitat.


Una abraçada!
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: