Logotip de Adolescents.cat
 lov3
lov3
Any: 2003
Comarca: Garrotxa
Data: 26/05/16 22:00
ajudaa rapida porfaaa
m'agrada un noi, i ja des de fa un temps que n'estic enamorada. Fa poc va tallar amb la seva parella... ens portem uns quatre anys i no sé.. Cada vegada que el veig, penso: Va, avui li anire a dir alguna cosa, pero es fer un pas i em tiro enrere. creieu que li hauria de dir? Ho hauria de saber? Alguns consells pel primer pas plis Mersii adolescents!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 07/07/2016 20:57
Hola!

Doncs si et ve de gust parlar amb ell, endavant! Sigues valenta i ves-hi a parlar. No comencis a declarar-te, millor iniciar amb algun tema més superficial i ja veuràs com reacciona, si et segueix el joc i si mostra interès per tu.

Sigues espontània i busca algun moment on estigui sol. Si teniu algun amic en comú o us trobeu sovint a algun lloc, pot ser un bon inici per trencar el gel. També pots començar saludant-lo o buscar-lo en alguna xarxa social (així sabrà que existeixes).

A veure com respon!

Una abraçada!
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: