Logotip de Adolescents.cat
Laura
Laura
Any: 2003
Comarca: Ripollès
Data: 26/05/16 19:40
Q U È F A I G A M B L A M E V A C L A S S E? aajuuda!!
Hola! Ja vaig fer una consulta sobre això... però no me l'heu respòs i això sembla una tonteria però és important per mi! Bé, la meva consulta és la següent:
Institud = mini infern. Perquè? Doncs perquè els meus companys de classe són uns infantils, immadurs i és impossible fer classe amb ells! Es comporten molt malament! Fan una espècie de bulling a tot Déu que els hi passa per davant! ( NO TOTS! ALGUNS NO SÓN TAN "FOLLONEROS")
Jo els hi diria als profes que parlen, que no paren, que no fan els deures i després copien dels altres... però si ho dic, em dirien xivata! I no és que em cregui aquí la més gran i tal, que jo sóc la més madura... noo! Ni Molt menys! Però és que fem 1r d'ESO! Ja no hem d'estar per algunes tonteries! Els profes estan desesperats! Ja no saben què fer!
Per altre banda, quan surto d'aquest mini infern faig extraescolar de gimnàstica artística i allà... És un lloc maravellós! Som 5 noies allà i les 4 són... no tinc paraules! M'ho passo suuuuperbé! Si la meva vida fos gimnàstica, estaria la maar de feliç però desgraciadament, al matí estic en aquell infern...
Necessitava desfogar-me... Què faig amb els immadurs ( NO TOTS) de la meva classeee?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 07/07/2016 21:09
Hola!

Doncs per sort ara tens un temps de tranquil·litat! Aprofita l'estiu per estar amb els teus amics i disfrutar-ho!

A vegades ens toca compartir alguns espais amb persones que no són semblants a nosaltres i no sempre és fàcil. Esperem a veure com va l'any vinent (segurament també hauran canviat una mica)!

Una abraçada i bon estiu!
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: