Logotip de Adolescents.cat
AnØnImAaA
AnØnImAaA
Any: 2001
Comarca: Noguera
Data: 26/05/16 19:33
SENTO QUE NO ENCAIXO
Bona tarda adolescents!!!

Us escrivia per dir-vos que desde fa un temps que sento que no encaixo a l'escola, sóc nova i no acabo de trobar algú amb qui em porti del tot, em porto amb unes quantes pero a l'hora de fer grups sempre em quedo amb les que no em porto gaire, que puc fer?

Graciesss
InterPersonal
InterPersonal
Data: 07/07/2016 21:11
Hola anònima,

a vegades és difícil sentir-se part d'un grup... Però és important que tu intentis ser part activa de la situació! com? doncs interessa't per la gent de la teva classe, fes-los preguntes i busca quines coses teniu en comú amb cada persona. Segur que descobreixes coses molt interessants!

Les amistat es fan a partir de les estones compartides... així que et tocarà buscar moments per passar amb la gent de la teva classe. Veuràs que mica en mica, quan us aneu coneixent mútuament, sortiran més afinitats ;)

Una abraçada i bon estiu!
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: