Logotip de Adolescents.cat
Emma2303
Emma2303
Any: 2001
Comarca: Anoia
Data: 07/05/16 10:52
Vosaltres que opineu?
Holaa!! Sóc una noia de 14 anys, gairebé 15. I m'agrada un noi que va amb mi. Ell sempre em va darrere, em busca per parlar i jo li segueixo el rotllo. Portem unes setmanes que estem molt junts, i jo li vaig donar un petò als llavis per una aposta. I ell va reaccionar bé i es va deixar. Quan li diuen comentaris de mi, de que si som novius etc.. Avans, fa massa temps, deia quin fastic, no o com podria estar amb ella? I ara quan li diuen això, em sol mirar i se li escapa un somriure. També es senta molt a prop de mi o s'em queda mirant algunes vegades a classe. Vosaltres creieu que amb tot això li puc agradar? Moltes gràcies.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 10/06/2016 18:45
Hola Emma2303!

Sembla que reacciona força bé al teu apropament i que et segueix bastant el rotllo. Això són indicis que poden fer-nos pensar que potser sí que sent alguna cosa per tu, però recorda que l'única manera que tenim per saber-ho al 100% és preguntant-li directament a ell. Sabem que no és fàcil, però a vegades val la pena assumir el risc! ;)

Esperem que us vagi molt i molt bé!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: