Logotip de Adolescents.cat
laarlet
laarlet
Any: 2002
Comarca: Bages
Data: 07/05/16 09:53
"problemes" amb el novio
hola adolecents fa 5 mesos que estic sortint amb un noi, jo tinc la sensació que l'unic que bol es liar-se amb mi per que cada cop que estem sols ho intenta pero jo mai m'atreveixo
creieu que ens hauriem de liar o primer parlar de les nostres coses i saber com es cadascun. per que de moment per on mes hem parlat es per watsapp i mai em quedat sols. que faig?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 08/06/2016 16:41
Hola Arlet,

Sembla que tens alguns dubtes sobre el tipus de relació que teniu, oi? Primer de tot et diré que NO HAS DE FER RES QUE TU NO VULGUIS FER! i això que et quedi clar, si tu no et vols liar, no tens cap obligació de fer-ho, d'acord?

Potser seria important que comencessiu a quedar a soles... així perdreu la vergonya. Com ho veus?

Una abraçada
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: