Logotip de Adolescents.cat
anooooooonimajudeumesiusplau
anooooooonimajudeumesiusplau
Any: 2000
Comarca: Alt Empordà
Data: 07/05/16 00:26
NO antenc res...
Dimarts vam anar d'excurció i el nen que m'agrada (que som molt amics), tot el ato anava amb mi, em buscava i jo a ell tambeé. Em venia m'abraçava em feia bromes... s'apollava el seu cap en el meu ombro i tal. Estavem caminant amb el nostre grup i nosaltres anavem per devant, llavors em va dir: Nosaltres sóm més que amics, som amics amb dret a frec (roce) i tot el rato ens feiem zascas i ens reiem.... Ens vam fer com unes 6,7 abraçades i quan l'abaraço em sento perfecte i al seu costat em sento segura. Vaig penjar una foto al Instagram i em va comentar guapa amb 2 cors jo li vaig contestar guapo amb 2 cors també. Arribo al cole i em diu que, que tal? Com has comensat el dia.... a la tarda he anat amb una amiga meva a un lloc i l'hem vist i l'hem saludat, dsp he mirat al insta i m'havia tornat a comentar: Tu mes i 3 cors i jo he respos tu mes i 3 t'he vist, llavors em diu yaaa i cares somrients. M'ha obert per direct i m'ha enviat uns 4 cors. No antenc res, m'estic liant.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 08/06/2016 16:38
Hola!

Doncs sembla que és molt evident que us agradeu, no? Com a mínim es nota que tots dos esteu còmodes l'un amb l'altre, que us trobeu atractius i que us teniu carinyo.

Ara tu has de veure què sents per ell, si és només amistat, o si et ve de gust tenir-hi una relació més íntima....

Molta sort!
Una abraçada
Laia Sala
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: