Logotip de Adolescents.cat
Lance
Lance
Any: 1999
Comarca: Barcelonès
Data: 06/05/16 21:32
Em bloquejo massa
Bones, tinc un problema que m'esta tocant la moral des fa bastant. Amb amics i amigues soc molt extravertit i tots diuen que no se com ho faig pero sempre tinc alguna cosa sota la maniga i no avorreixo. Bé, quan estic amb un parell de noies que conec mes la meva ment es queda en blanc, començo a temblar i m'olvido fins i tot del meu nom i aixó em fot perque sento que avorreixo la noia que m'agrada i faig que no parli amb mi i em sento malament per que despres vaig amb noies que son amigues i tot va bé. No se que fer, per que tots hem diuen que sigui jo mateix pero de veritat que no puc.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 06/06/2016 07:39
Lance!

Gràcies per escriure'ns!

Això deu ser perquè estàs nerviós...

Et recomanem que trobis alguna cosa que et relaxi: pots provar de practicar meditació, ioga o mindfulness i així començaràs a aprendre a relaxar-te en les situacions que t'estressin!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: