Logotip de Adolescents.cat
Albiin01
Albiin01
Any: 2000
Comarca: Garrotxa
Data: 05/05/16 22:03
Estic loca?
Estic loca o tinc algo dins al cervell o algo raro?
Holaa
Esque cada vegada que veig per la tele o a l'odinado (pelis, persones, objectess..sobretot pelcules) despues de averu vist o llegit me pose a informarme sobre aquella cosa que m'encanta?? Osige pareixo una obsesionada i cuan vex una altra cosa que m'agrada molt més deixo de banda a les altres coses i em poso obsesionada amb esta. Mira te vax a di un exemple que mesta pasan estos dies. A clase ens an posat una pelicula (que avegades te posen pelicules o vidios que penses vaia merdeta de vidios ) pos en la pelicula que ens an posat "Swing kids" me pasa tot lo contarari, m'ancanta i me paso les tardes miran vidios de la pelicula, o me poso a informarme sobre aixo per internet.. sas?
Fa 1 o 2 mesos me va acomensa ancantan les pelicules de Parry Potter (si jo tampoc ho entenc), me les vaig mirar totes de cap i de nou, miraba vidios al youtube, buscaba personatges de la pelicula (que me pareixien guapets) i minformaba sobre ells...........
Enfin!.... Soc rara u sé i tinc este problema (nose ni que es) i magradaria que em pogesiu di alguna cosa sobre aixo o algun consellet o algo per l'estil.. Si trobeu que estic una mika loca ho dieu que no pasa res:)

Gràcies adolescents. Petonets.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 06/06/2016 07:31
Hola de nouo Albiin01!

Això que et passa potser és, senzillament, que ets una persona apassionada per les coses que t'interessen i no t'hauries de preocupar.

Extreu el suquet de lateva curiositat!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: