Logotip de Adolescents.cat
Albiin01
Albiin01
Any: 2001
Comarca: Baix Ebre
Data: 05/05/16 21:47
pfff
Hola, a vore:

Al pati mos reunim sempre lo grupet d'amiges (algunes son daltres cursos), i després dins d'anquell grupet hi han 2 que van a la meua classe, en una d'elles me porto super bé de fet vam ana a primària juntes, finsitot ella a vegades me diu que me considera la seua milllor amiga, que la crec perque la coneixo i me la crec, mira a nella li poso lo numero A. I depres asta l'atra que la coneixo des de 1r de la eso i bueno bé som amiges i li poso la lletra B.
Bueno he nottat que B me vol aparta de A nose xk pero ia fa temps que u noto, i fa temps que A tambe sesta apropan molt a nella, xk se veu que A i B tinen un grupet que son 3 persones, elles dos i una altra C, són com si diguesem lo trio perfecte, perke se congenien molt be, pero vaiga que C també ti unatre grupet d'amies etc etc etc...
Pos trobo que ultimamen A i B se congenien molt bé trobo xk cuan a EF la mestra diu la famosa frase "poseuvos en parelles" pos elles dos sempre se posen juntes i ami me toka ana en una atra persona.
Nose trobo que a A a vegades li faig una mika de pena i pos a les escursions o a alguns treballs en equip se posa en mi, nose es lo que trobo.
Me considero la acoplada que la acoplada en realitat es B pero me sento acoplada i una mica excluida i cada vegada u noto més que aixo no vol dir que io i B no siguesem amiges o que al pati mos pegesem les gran rises, pero nose, astic pensan massa en aixo i voldria que me digeseu alguns consells o algo.
Gràcies
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 06/06/2016 07:30
Hola Albiin01!

Gràcies per explicar-nos el que et passa!

Les situacions amb les amistats poden anar canviant amb el temps. Les relacions evolucionen i canvien i avui potser està més unida a una persona i demà potser hi ha més distància.

Ara estàs passant per una etapa on ets sents més acoplada i potser podries parlar amb les teves amigues de com et sents. Sense pressió pero explicant que voldries que el vostre vincle fos més fort.

Sobretot, perquè hi ha moments que et sents excluida i això no hauria de ser així...

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: