Logotip de Adolescents.cat
KungFury
KungFury
Any: 1997
Comarca: Barcelonès
Data: 05/05/16 18:48
No se que fer
El dissabte estava en un club amb els meus amics, i a un colega el van fer fora per liarla.
Quan el vaig acompanyar a fora perquè no estigues sol em vaig trobar a una noia que vaig conèixer ja fa uns tres anys. Des de sempre m'ha agradat molt, i encara que parlem poc, sempre que quedem estem en plan tonteig. Estava fumant un piti amb unes amigues, i jo la vaig anar a saludar. Es va emocionar al veurem i sense saber com en uns minuts ja estàvem abraçats i ella em va donar uns petons a la galta mentre jo li vaig passar la ma pel cul.

Però just en aquell moment, quan creia que ens liariem, un amic seu em va insultar, i ens hauríem pegat sinó fos perquè un dels porters ens va cridar l’atenció. Ella després es va marxar i no la vaig tornar a veure.
No se que pot pensar ella de mi, però jo sol se que m'agrada.

Creieu que després d’això li puc agradar? O millor em trec el cap la idea de tornar-la a veure?
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 06/06/2016 07:23
Hola de nou, Kung Fury!

Doncs nos abem ben bé què pensa ella perquè pel gest que et va fer tan podria voler alguna cosa més o senzillament sentir carinyo cap a tu en plan amistat.

Fem una cosa: per què no intentes trobar la manera de tornar a tenir contacte amb ella? veiem que la veus poc i potser la pots trobar i proposar-li de quedar un dia a veure si podeu anar a prendre alguna cosa i així aniràs veient si ella té interès o no...

Una abraçada!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: