Logotip de Adolescents.cat
123...
123...
Any: 2000
Comarca: Vallès Oriental
Data: 04/05/16 23:45
Grans!!!
Hola!!
Sóc un noi de 15 anys. El problema és que tinc molts grans a la part del cul i l'entrecuix.
Em podrieu dir alguna solució??

Merci per tot, i sobretot continueu!!!!
Laura Medrano
Laura Medrano
Data: 05/05/2016 15:05
Hola guapo!

Tens raó que els granets que surten per la zona del gluti i de l'entrecuix són molt molests perquè a banda de que poden fer mal, la pell és molt sensible i poden haver-hi irritacions.

Una possible solució és que mantinguis aquestes zones ben netes i que evitis anar amb roba molt ajustada ja que podria provocar que la pell encara se t'irriti més. La suor també fa que aquestes zones sensibles pateixin, així que és important que per la tarda-nit quan arribis a casa et facis una dutxa i et posis roba còmode i ampla.
A banda d'aquests consells per al dia a dia, et recomano que ho consultis amb un metge o amb el farmacèutic. Explica-li que tens aquestes zones irritades i que et surten granets, a veure si et poden recomanar algun sabó o crema que et pugui anar bé.

Un petó!

Laura Medrano
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: