Logotip de Adolescents.cat

Any: 1998
Comarca: Gironès
Data: 04/05/16 20:58
No sé que fer o que pensar(600)
Bona tarda,
Ara ja fa un any que em vaig enrollar per primer cop amb ell. Hem estat així a unes quantes festes, parlavem de tant en tant per whatsapp, en persona sempre ens veiem ja que vivim al mateix lloc, etc... Moltes vegades amb una amiga meva parlaven de mi de si li agrada o no. Pero la edat influeix i també que no estem enamorats. Fa ja cuasi un mes, ens vam tornar a liar.. i la nit va anar perfecte, molt! I el dia següent vam parlar per les xarxes socials... i quan li vaig fer una pregunta.. em va deixar les coses clares, que ja no volia res mes, que deixessim de fer el tonto, que aquest joc li cansa.. i que no vol perdre l'amistat. A mi em va fer molt de mal.. ja que mel aprecio bastant i se que ell a mi també i molt, perquè m'ha ajudat molt i tot.. pero pude jo d'una manera diferent que ell a mi.. I no se que pensar, perquè igaulment.. em mira molt, em somriu i tot.. I jo com tonta el vaig obrint algun cop..
No se que fer de debo! Després de tant de temps i tot.. em fa mal i nose que dirli o si parlar d'aquest tema amb ell o que. Perquè l'últim dia ens vam dir que no volem res seorio ni res, perquè també jo estic amb altres i ell amb altres noies.. Nose
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 04/06/2016 04:50
Hola!

Gràcies per explicar-nos la situació!

Segur que ara et fa mal tot això però ell ha estat sincer i això és agraït perquè podria estar aprofitant-se de tu i ha preferit dir-te que millor que deixeu de seguir com esteu.

Ar apotser serà difícil mantenir l'amistat perquè tu sents quelcom més però,d e moment, posa distància.

Digues-li que per mantenir l'amistat, ara necessites distància i dedica't a cuidar-te i a curar-te...

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: