Logotip de Adolescents.cat
JUDE
JUDE
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 04/05/16 16:46
Estic feta un embolic!
Hola!
Porto més de tres mesos pendent d'un noi que no se'm envà del cap, que precisament el veig cada dia ja que anem a la mateixa classe, i per tant se'm fa molt díficil no poder pensar-hi en ell. Ademés durant el viatge de final de curs ja vam tenir un rotllo l'ultima nit. Despré d'alló, jo pensava que ho tenia superat, però cada cop que el veig tontejar amb altres noies de la classe (que es MOLT sovint) encara sento que no el tinc oblidat.
La cosa és que, la setmana passada ens vam trobar de festa, i vam estar parlant una estona, i quan el meu grup ens en vama nar, vam estar parlant per whastapp, i vam quedr que el finde vinent ens veuriem per tornar junts a casa. Ell anva una mica begut, i no sé ben bé si també ho va fer per aprofitar-se del que puc sentir. És cert que aquesta setmana ha estat tontejant amb mi, i que realment tornem a estar bé. No sé ben bé que fer si realment ens trobem aquest cap de setmana; em deixo endur pel que sento? O ho intento evitar per si realment s'aprofita de l'ocasió?

Mercii!:)
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 04/06/2016 04:46
Jude, gràcies per explicar-nos la situacó...

I et direm que l'observis... que valoris realemtn els passos que fa cap a tu i si veus que torna a fer le que ja va fer fa temps, et direm que no et conve´ja que et mereixes a algú que es liï amb tu i que vulgui estar amb tu... i sugi coherent!

Molts ànims i sort!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: