Logotip de Adolescents.cat
Hahahahahahahhahahahahahhahahahhahah
Hahahahahahahhahahahahahhahahahhahah
Any: 2001
Comarca: Tarragonès
Data: 03/05/16 20:51
MEDUUUUUUUUUUUSAS
Hola,he posat el titol meduses per poder saber despres,que aquesta es la meva consulta.
Soc una noia normal,a la que fa dos anys li agrada el mateix noi,al principi pensaba que mai el conseguiria pero despres quan per fi es va fixar en mi,va ser algo molt emotiu per a mi.Ara fa un temps,vam començar a estar junts un temps de rollo i despres ell ho va volguer deixar estar,i aixi unes vegades fins que un dia,va passar que ho vam deixar i semblava definitiu.Dies mes tard,va anar demanat-li tema a algunes amigues meves del mateix 'grupet' fins que un dia es va cansar i va tornar a parlar-me i va confessar que suposadament demanaba tema a dues amigues meves per a picar-me.Vam tornar un temps de lio,i despres per fi vam acabar sortint,fins fa un dia que ho hem deixat perque l'altre dia va sortir de festa a pacha,i es va donar alguns picos amb noies i a una li anaba tot el rato darrere,dient-li que per molt que estigues amb mi a ella no la oblidaba.I encara no m'ha parlat per whats dient-me perdo o arrastrant-se.La relacio no ha durat ni una setamana.I jo ara,que faig?
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 04/06/2016 04:38
Gràcies per escriure'nsª!

Realment vols estar amb algú que et fa ballar d'aquest amanera?

Es lia amb tu, amb amigues teves, vol tornar, sortiu, et deixa, tonteja amb altres noies...

Quan algú realment t'estima, està amb tu i punt. I si ell no està amb tu ara i t'es fidel, lleial i et valora i no dubta... és molt difícil que la relació pugui anar a bé...

Fesñte valorar! no et mereixes algú que no estigui 100% amb tu!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: