Logotip de Adolescents.cat
anooooooonimajudeumesiusplau
anooooooonimajudeumesiusplau
Any: 2003
Comarca: Maresme
Data: 03/05/16 19:30
LKFKLGJHD
Avui hem anat d'excursió, he estat tot el rato amb el nen que m'agrada perque som molt amics. Ell em buscava i jo tambe, molts moments ell em venia i m'agafava per les espatlles i em parlava. Mentres caminavem per anar a fer una altra parada, m'ha vingut i hem comensat a parlar, (crec que ell sap que em mola) m'ha dit que som més que amics (que som amics con derecho a roze) i em tirava piropos i coses aixi, hem comensat a parlar de que seriem de grans perque ens aborriem i m'ha dit de conya que seria la seva futura dona xd.
Hem dinat i jo he anat en uns grontxadors, despres ha vingut un amic meu i despres el nen que m'agrada, el meu amic ha dit que el meu cavell llis i unes olleres que m'han posat per miopia em quedaven PERFECTE i llevors el nen que m'agrada ha dit que jo soc PERFECTE.
Fa uns dies una amiga meva li va preguntar que si jo parles més amb ell i siguessim més amics si li podria agradar, ell va dir que si i que molt, la meva amiga li va dir que si era segur o no i ell va dir que era segurissim, despres li va preguntar que si li agradava i va dir que una mica.
XD no antenc res!!!!
Ajudam siusplau!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 04/06/2016 04:33
... i potser per entrendre el que passa cal que parlis directament amb ell...

Si teniu confiança és important que pugueu parlar de les coses que et preocupen. I això també t'ajudarà a valorar-te una mica més.

De totes maneres, el que jo enten en el missatge és que ell diu que si que li agrades... per tant... parla amb ell i a veure a on us porta tot plegat!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: