Logotip de Adolescents.cat
Shelby44
Shelby44
Any: 1999
Comarca: Baix Llobregat
Data: 03/05/16 19:13
Vull passar del que digui la gent de mi
Hola!
Des de 6è de primaria que em sento molt diferent. Em sento fora de lloc. Per això sempre busco caure bé a la gent i sovint acaba sent al contrari, sé que haig de ser jo mateixa, però no puc. Tin por de no caure bé. Em fa molta por quedarme sola. Ara vaig a 4t d'ESO, i se que ho haig de superar. Pero hi dono molta importancia i no ho se canviar. M'han dit que busqui gent similar a mi, però em sento unica, o sigui que no tinc ningu més o menys igual. He entrar en grups de Whats amb gent que no conec, fins i tot em vaig enamorar d'un noi, pero no ha acabat bé. Sé que es el meu caracter, per volguer ser perfecta, per voler caure be a tothom, quan això és impossible. Alguns d'aquest grup em donen suport encara, altres pues es queda amb això. També he obert un blog avui per desfogarme. Però se que ho haig d'intentar a la vida real. Però em fa massa por i no se com superar-ho. Em podries ajudar?
Aqui deixo l'enllaç del blog, per si vols mirar l'unic post, que es d'avui. http://shelby44.blogspot.es/
Gracies.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 04/06/2016 04:31
Shelby! enhorabona pel blog!

I gràcies per confiar en nosaltres i compartir-lo!

Abans de que caiguis bé a algú altre t'has de caure bé a tu mateixa. Aquest és el primer pas important per a relacionar-te amb els altres.

I evidentment potser algun dia trobaràs a algú similar a tu,

Però el primer pas és que tu et valoris i et caiguis bé a tu mateixa.

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: