Logotip de Adolescents.cat
itsyasminz
itsyasminz
Any: 2002
Comarca: Baix Empordà
Data: 03/05/16 19:02
NO SE SOM FER PER QUE ENS DEIXI EN PAU!
Hola!
Jo i les meves millors amigues som tres i fa temps una noia li va robar el mòbil a una de les meves millors amigues i després li va tornar, es va anar una temporada expulsada i ara que ha tornat les seves millors amigues passen d'ella i no volen estar més amb ella. El problema és que està sempre amb nosaltres perquè no sap amb qui anar i ens molesta bastant que estigui amb nosaltres perquè no ens sentim còmodes i no podem parlar de qualsevol cosa quan esta ella. Què podem fer per que ens deixi en pau sense fer-li mal?
Gràcies!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 04/06/2016 04:29
HOla!

Potse runa mica de mal li fareu, però és important que li digueu queno esteu còmode amb ella i que en pugueu parlar. Qui sap si aquesta conversa us ajuda a trobar un punt d'equilibri o us ajuda a que ella canviï. É simportant que sigueu sicneres amb ella i que li digueu com us sentiu. De manera tranquil·la i intentant no fer mal. Amb bones paraules i suavitat...

Espero que us vagi molt bé i gràcies per la confiança!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: