Logotip de Adolescents.cat
Lidia!
Lidia!
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 03/05/16 18:48
Estic preocupada pel noi que m'agrada...
Hola!!!

Estic bastant preocupada. M'agrada un noi des de fa uns mesos, i aquest noi crec que té problemes. És a dir, crec que ho passa malament pels amics. No me'n he donat compte fins avui, per que fins al moment, a classe era com un noi normal... Però avui, no ha vingut el profe i m'ha tocat asseure'm al seu costat. No hem fet classe normal; ens han posat uns exercicis que hem anat fent. Jo anava parlant amb el meu millor amic que estava al meu altre costat (érem una taula de tres i jo hi era al mig) i quan el noi que m'agrada s'ha acostat a la taula del costat he vist com li deien que si era un acoblat, que si era un pesat... Desprès, un noi li ha tirat l'estoig. No sabia que fer en aquell moment, així que intentaré fer alguna cosa ara.
Em sap greu per ell, ja l'havia vist algun cop mig sol a l'hora del pati, i no sé que fer.
Algun consell? El vull ajudar!!!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 04/06/2016 04:27
Lidia!

Gràcies per escriure'ns.

POts parlar ambe ll i dir-li que el que has vist t'ha deixat preocupada. MOstra-li el teu suport i estigues al seu costat.

Així, mica en mica, potser t'explicarà com se sent i què li passa.

I si veieu que elc ompanys li fan això, haureu de parlar amb el tutor o tutora perquè podria ser bullying.

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: