Logotip de Adolescents.cat
Andreaa
Andreaa
Any: 2001
Comarca: Tarragonès
Data: 03/05/16 18:46
Tinc por de que m'estigui utilitzant. Què puc fer?
Fa menys de 2 mesos un nen em va demanar per liarnos,i aquest nen va al insti amb mi però casi mai parlavem,vam començar a parlar i a quedar fins que ens vam liar.Molta gent diu que no durarem molt més ,i ara ja no parlem com abans ni quedem. Al insti passa de mi, només em saluda una vegada i després passa.A una nena li mola molt aquest tio perquè van estar molt de temps junts,però ho van deixar encara que la tia li va darrera sempre, les meves amigues em diuen que el deixi perquè elles diuen que passa molt de mi i que només vol liar-se,però esque a mi m'agrade molt aquest nen perquè quan estem sols m'ho passo molt bé amb ell i tot pero després com que passa de mi i tinc por de que si ho deixem torni amb la nena o mentres està amb mi vagin tontejant i tot i jo ho passi malament.
Ja hem parlat mes o menys daixo pero lo de la tia no. Pero ell em diu que mestima que sino no estaria amb mi pero tinc por per lo que pugui fer la tia i que a mi em deixi el nen, perquè si no l'he deixat jo ja es perquè m'agrada..
Ajuda plis, que he de fer?
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 04/06/2016 04:26
Andreaa... Gràcies pel missatge!

Tingues present una cosa molt important: no n'hi ha prou amb les paraules. Necessites que et demostri el que et diu i sembla que fa tot el contrari.

Per tant, realment t'has de fer valorar perquè sinó la teva autoestima anirà caient... tu ets la primera que t'has de fer respectar. I sembla que ell no et diu res quan esteu amb més gent...!!! això és molt gros.

Encara que et digui que t'esima quan esteu sols, si t'estima ho farà davant de gent o enla intimitat.

Tot hauria d'anar en la mateixa línia i aquí t'està enganyant...

Realment volsq uelcom així?

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: