Logotip de Adolescents.cat
mariacgg
mariacgg
Any: 1999
Comarca: Pla d'Urgell
Data: 03/05/16 18:25
No se que fer...(embolic mental)
Hola Adolescents.cat!
Primer de tot dir-vos que m'encanteu, sou genials!

Tinc un problema molt gros. M'agrada un noi, pero no el conec. M'explico. El vaig "coneixer" pel que deia un noi de clase i per fotos d'ell. Vaig preguntar com era i la veritat es que em va cridar l'atenció, era l'ideal de noi que m'encanta.

Em moria de ganes que m'obris per Whats i al final un dia em va obrir perque una amiga meva li va dir que m'obris.
Vaig començar a parlar amb ell i m'enamorava cada dia més. Un dia va dir que m'havia obert per que havia sentit que jo anava per ell, jo li vaig dir que era mentira.

El dia de Sant Jordi em va tirar un munt d'indirectes i fa uns dies jo al final em vaig declarar, pero com que no li agradava ( tampoc ens hem vist) vam quedar com amics.
Jo li he dit per quedar algun dia pero sempre busca excuses. L'altre dia em sembla que es va liar amb una noia i em va fer molt mal, pero com que som "amics" doncs no li vaig dir res.

El meu problema es que em tira indirectes i tal pero després sembla que no vulgui res i jo no se que fer.
Parlem cada dia per Whats i em pasa fotos d'ell i tal, pero després nose perque sembla que no vulgui res amb mi.

Que puc fer?

Gràcies per escoltar-me , sou genials
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 04/06/2016 04:23
Maria, gràcies per confiar en nosaltres!

El que et direm potser ser`auna mica dur però... encara que et tiri indirectes, si de manera directa et diuq ue no vol res i no fa cap pas per acostar-se a tu com a parella... és que realment no vol res.

Tu ja t'hi has declarat i ell et va dir que tu no li agradaves. I és amb això amb el que t'has de quedar.

Ara has de valorar si pots continuar sent amiga seva ja que tu sents quelcomque no està correspost i el risc és mantenir l'amistat només perquè t'agrad...

Ànims!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
mariacgg
mariacgg
Data: 07/06/2016 20:37
Moltes gràcies. He decidit que seguiré parlant amb ell i ser amics, perquè és molt bon tio ( i no es va liar amb ningú per cert jaja) . És molt simpàtic, cada dia parla amb mi, i té moltes ganes de quedar amb mi a soles, fins i tot m'ha convidat el dia del seu cumple, pero nomes ell i jo a soles.
Està molt simpàtic i parlem tota l'estona jaja

Mersi adolescents.cat sou els millors <3
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: