Logotip de Adolescents.cat
...!!!
...!!!
Any: 2000
Comarca: Solsonès
Data: 02/05/16 20:25
Canvi d'estudis!!
Bones, volia que m'ajudessis a possar-me les idees clares..
Mira faig 4t d'ESO i l'any que ve nose si fer batxillerat o anar a un modul, ja que ultimament m'esta costant moltissim els estudis nose perque pero avans estudiava molt poc per no dir gens i aquest any estudio molt mes i els estudis em van molt malament jo masforso pero les notes no milloren de cap manera la meva mare em diu que no mesforso gens no em creu que faci feina apart em costa molt llegir i entendre el que llegeixo em puc llegir les cosas 40 vegades que no sem qedara, a classe intento estar concentrada i no em concentro de cap de les maneres i faig moltes faltes perque no memoritzo com sescriuen les paraules... I aquest any quan em poso davant del llibre per estudiar em posu a plorar de la rabia que em fa no puguer entendre les coses a la primera com els altres nose em sento interior... I al pensar amb lany vinent encara magovio mes perque sera al doble de dificiil!!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 04/06/2016 04:14
Hola ...!!!

Gràcies per la confiança!

No deixis que això pugui amb tu! explica a casa què et passa i com et sents i busqueu ajuda amb algú que et pugui donar un cop de mà amb tècniques d'estudi...

Potser el que falta és trobar la manera que a tu t'aniria més bé estudiar i això t'obrirà moltes portes.

Demana ajuda i endavant!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: