Logotip de Adolescents.cat
nopucmés
nopucmés
Any: 1997
Comarca: Osona
Data: 02/05/16 18:30
La meva millor amiga, que també és la meva germana, em fa sentir malament
Hola!

Us escric perquè tinc una germana dos anys més gran que jo i tenim molt bona relació però ella fins ara vivia a Barcelona per estudis i f poc ha tornat a casa. Jo estic molt contenta que hagi tornat wpeò de vegades em diu/deixa anar algun comentari fent-me sentir tonta o inútil, etc. Crec que el que fa és tòxic per a mi ja que jo no sóc una noia amb una autoestima gaire alta que diguem i viure el dia a dia així, encara em fa sentir pitjor, a més a més ella no se n'adona del què fa! Què puc fer?
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 04/06/2016 04:07
Hola osonenca!

Gràcies per la confiança!

El que et demanarem és molt important i t'ajudarà a pujar una mica la teva autoestima i el teu autorrespecte:

digues-li a la teva germana que, de vegades, fa comentaris que et fan sentir malament. Explica-li que per tu é simportant dir-li com et snts perquè la vostra relació no se senti perjudicada.

Fent això, permetràs que la teva germana reflexioni sobre el que fa, mostraràs un gran respecte envers a tu mateixa i guanyaràs una mica més d'autoestima.

Esperem que et vagi molt bé!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: