Logotip de Adolescents.cat
ànonima
ànonima
Any: 2001
Comarca: Gironès
Data: 02/05/16 11:12
Per tornar amb tu donaria el que fos
Em dic Kimberly, i tinc 14 anys. Fa dos anys vaig conèixer a un noi que em va amargar i em va fer molt de mal. Vull ajuda.

CARTA
- Per tornar amb tu donaria el que fos.
Te’n recordes de la nostra primera conversació?en aquell moments mai pensaria que em faries tan de mal, mai..que et podia estimar tan.
Ets la persona que he sentit la sensació de estar volant, i amb ningú més ho he tornat a sentir.Te he estimat i t’estimo com a ningú. Ets el noi que millor m’ha fet sentir però que pitjo m’ha fet sentir a la vegada.
Ja se que han passat 2 anys de la nostra relació, es molt de temps, però es com si trobes a faltar estar al teu costat, aquelles tardes junts, els petons, els somriures, les nostres bogeries, les passejades que no porten a cap lloc, son records que sempre passen pel meu cap, em fan que em deprimeixen perquè no estàs am mi, es inútil perquè m’has demostrat mil vegades que no m’estimes com jo a tu, encara que les paraules que surten de la teva boca diguin el contrari.
Tu no creus que les coses que m’has fet no man fet mal, no t’imagines el mal que mas fet, però no puc entendre com encara estimo a una persona que m’ha destorçat i no li a importat res. La persona que m’ha deixat sola quan el més el necessitava i li a donat igual, vas desparèixer sense pensar pel que em passaria, que no penessis en la vida del teu fill, tenia nomes 2 mesos d’embàrs, ja ser que em tenia que fer carga i tenia de fer-me càrrec de les conseqüències, però no podia, en aquell moment la meva mare no volia saber res de mi, no em volia parlar, la vaig defraudar, el únic que va estar amb mi va ser el meu pare, va ser l'únic que em suport en tot, va estar en cada moment al meu costat, va plorar amb mi, mai oblidaré les seves abraçades que em feien sentir per un moment que tot es solucionaria, que tenia que ser forta. Tu el que vas fer va ser desaparèixer, volia contactar amb tu, i ni em contestaves les trucades. Peró sense tu vaig poder surti d’allò, es veritat que vaig sofrir, va ser molt dur per mi, no tens ni idea del que he sentir ni per un minut el que jo vaig sentir. I encara desprès vens ami com si res.
Imaginat el que t’estimo, que encara de tot això , he estat allà per tu, com una boja, he volgut mil vegades tornar amb tu, he intentat fer-te saber que moro per tu, que vull que tot torni a ser com avans, però ja m’ha quedat clar que no podrà ser, tot
l'abans nomes son records que quedara al meu cap, no poden tornar..t’he perdonat moltes coses i a sigut inútil. Em fa mal saber que amb un simple petó puc arribar a sentir aquelles papallones, les teves mans a la meva cara, les teves abraçades que em fan no voler marxar dels teus braços.
I no crec que mai arribis a saber tot el amor que sento per tu, es diferent al que puc sentir per un altre persona, es una cosa gegant inexplicable. M’encantaria que en algun moment els nostres camins es tornessin a creuar i ser que podré intentar de oblidar-te però mai podré esborrar-te del meu cap. Ser que em intentat tornar però a sigut impossible, però no puc estar sense tu, es una sensació de soledat, de enfusar-me, em falta algú i se que es difícil de tenir-lo. no et imagines les vegades que he plorat sense parar, com si em fos un mal que no acaba, si em haguessis vist a la matinada de cada dia, mai magues fet el que has fet.
Cada dia em passa el teu somriure pel cap, els teus ulls, els nostres somriure entre un petó, les baralles, el temps que parlàvem fins a les tantes de la nit..
Nomes vull dir-te que t’estimo no em cansaré de dir-t'ho, agrair-te el temps que vaig estar amb tu. Potser no era el nostre moment.
T’estimo.

Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 04/06/2016 03:55
Kimberly,
la teva carta ens ha toca i ens ha agradat moltíssim.

I no podem evitar alertar-te d'una cosa: no donis tot per ningú, només per tu mateixa.

I creiem que ets molt valenta en veure que les paraules no tenen significat si no s'actua en conseqüència.

Una abraçada ben forta!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: