Logotip de Adolescents.cat
anònimes
anònimes
Any: 2000
Comarca: Osona
Data: 02/05/16 10:19
No sé que fer...
Hola, tinc un problema, tinc la sensació que tots els tios em segueixen i no se com fer-ho per treure-mels de sobre, cada dia em conviden a casa seva a fer una treball i coses així.
També fa poc he descobert que li molu el meu millor amic, i jo no vull res amb ell ja que em fa por destrossar la nostre amistat. Ens em liat un parell de cops i m'ha agradat molt. Siusplau necesstio ajuda.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 04/06/2016 03:54
Hola Osonenca!

Gràcies per la confiança!

La millor manera de treure't a aquests nois de sobre és sent sincera. El shi pots dir que t'atabalen i que no estàs còmode i que necessites distància.

També és important que els hi puguis dir que la tev aintenció no és ferir-los peròque amb les coses que fan et fan sentir malament, incòmode i que no vols seguir per aquí.

Esperem que et vagi molt bé!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: