Logotip de Adolescents.cat
anonimaa
anonimaa
Any: 2001
Comarca: Anoia
Data: 01/05/16 18:49
ultimament les situacions del día a día m'afecten molt i a la mínima em post a polar. No hi ha dia que no polori per tonteries. Tombé a l`hora de vuele videos o pelis em post molt dramàtica.. Apart de sentir axil em post molt furiosa per tot.Es normal?Que puc fer?
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 04/06/2016 03:02
Hola anonimaa!

Gràciesper confiar en nosaltres i escriure'ns!

Sentir-se així és molt nrmal, de vegades, no sabem ben bé què ens passa però tenim dies on estem emocionalment més fluixes.

L'adolescència és l'etapa estrella per sentir-nos així.

Una de les coses que pots anar fent és naturalitzar que hi hagi coses que t'emocionin en les pelis o vídeos. NO passa res. Ets humana i tens sentiments i emocions.

I si vols estar una mica millor, busca petites coses que t'agradin i t'aportin alegria. És molt important que tu prenguis les regnes d ela teva felicitat.

Una abraçada!
Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: