Logotip de Adolescents.cat
Anònima
Anònima
Any: 2000
Comarca: Baix Llobregat
Data: 01/05/16 16:26
Tinc una amiga que és molt guarra..i no ho dic per dir
Hola! Abans de tot donar-vos les gràcies pel gran treball que feu! Ens ajudeu moltíssim.

El cas és que la meva millor amiga (o suposada millor amiga , ja que per mi ja no ho és) l'altre dia jo m'estava abraçant amb el meu nòvio que portem gairebé dos anys i de sobte ella es posa a remenar el cul i les tetes per les seves mans i jo allà al davant. Jo no vaig saber dir res però ell li deia que parés que li estava posant tot a les mans clar.. Jo en aquell moment no li vaig donar importància però ara cada cop que ho penso em poso fatal.

Voldria saber si deixar de parlar-me amb ella seria una bona opció però es que se'm fa molt difícil ja que totes les extraescolars que faig vaig amb ella i tal.. No la vull perdre però que es comporti així em posa dels nervis de veritat.. Un altre cop gràcies!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 04/06/2016 03:00
Hola anònima,

Gràcies per la teva consulta.

Tu coneixes bé a la teva amiga i pots saber si el que va fer ho va fer en to de conya o amb quina intencionalitat ho podia estar fent.

Pel que dius, sembla que sigui més quelcom de conya que no pas que volgués provocar res.

I deixa'm matisar una cosa, quan les noies ens diem guarres les unes a les altres, l'única que fem és donar continnuïtat a un estereotip molt masclista. Per tant, et recomanem que busquis una altra manera de referir-te a ella :)

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: