Logotip de Adolescents.cat
mia23
mia23
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 01/05/16 15:15
Els meus pares no accepten la meva relació amb el meu novio
Hola, des de fa un temps, estic sortint amb un noi. els meus pares no saben qui és però sempre hem pregunten si aquesta relació aniria en serio o no.
L'altre dia els vaig sentir dient que esperaven que no anés en serio i que esperen que només sigui d'uns dies. Però jo crec que aquesta relació va bé i crec que pot durar molt.
La meva pregunta és, com faig perquè els meus pares entenguin que estic amb un noi? Per què no volen que estigui amb ningú?
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 02/06/2016 06:18
mia23! gràcies per la confiança!

De vegades, als pares se'ls hi fa difícil acceptar a les parelles dels fills i filles... i sembla que això els hi passa als teus.

l amillor manera de demostra'ls-hi que s'equivoquen és fent que vegin que el noi amb el que estàs és molt normal i que te l'esitmes i t'estima.

Que vegin que teniu una relació sana i saludable. Així, predicant amb l'exemple, aniran veient que tu estàs feliç i l'aniran acceptant.

També és important que puguis parlar amb ells i els hi expliquis com et sents en relació a aquest tema...

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: