Logotip de Adolescents.cat
Judy8
Judy8
Any: 2001
Comarca: Maresme
Data: 01/05/16 13:52
Nose com treuret del cap!!!!
Hola, soc una noia de 14 anys apunt de fer 15 (daqui dos mesos) i necesito ajuda o algun consell perq nose com treurem del cap al meu ex. Ja se que soc molt jove i tal i bueno ningu menten, cap amiga ni ningu, tothom em diu que l'oblidi i yasta com si fos facil....pero esque porto amb ell desde el març de l'any passat i ens hem barallat molt, ell era molt controlador vamos que no em tenia gens de confiança, llavors un dia, vam qedar(d aixo fara 2 mesos) i ell ja s'havia enrabiat perque jo feia tard i ja portava 10 min esperan, llavors jo li vaig dir que era un impacient i cuan vaig arribar no ens paravem de barallar pero en plan nens petits fins que al final es va passar i em va dir que jo no tenia personalitat i que feia cas dels altres. Estava farta de aguantar aquelles paraules que em feien molt de mal, llavors vaig agafar i men vaig anar a uns metres a veure si realment li importava i feia algo per trobarme i venirme a dir perdo llavors el veig que senva i em vaig qedar en blanc perque no mo esperava dell llavors jo crec que ell es va cansar de mi perque ancara no ma dit el motiu de perque em va deixar perque si i ara despres de dos mesos el vaig obrir dientli que si algun dia podria parlar amb ell cara a cara i ma dit que no hi ha res a parlar que no vol res amb mi ni res pero clar jo li e dit que almenys em digui que perque em va deixar que que li vaig fer i em diu que pensi i jo e pensat i e pensat i no li e fet res com no sigui aixo de que menvaig anar...i ara he començat a sortir amb un noi pero nose que em passa que al principi tot be pero ara torno a pensar en el meu ex i ara no magrada tant aquet noi i el sap qje ancara estic per el meu ex pero nose que fer porto dos mesos ploran per ell i nose que fer ajudeumee siusplauu! Gracies!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 02/06/2016 06:17
Judy,
gràcies pel missatge!

Oblidar a una exparella sempre és una tasca difícil i es passa molt malament però sempre hi ha coses que es poden fer per oblidar-la i anar-te sentint millor amb tu mateixa...

Et deixo un vídeo on parlo de com oblidar a l'exparella que crec que et pot ajudar, d'acord?



FRIhF2bless

Una abraçada ben gran!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: