Logotip de Adolescents.cat
Núria!
Núria!
Any: 2001
Comarca: Bages
Data: 01/05/16 11:49
No m'accepto ni m'accepten :(
Hola Adolescents.cat!

Tinc 14 anys, sóc baixeta i peso un 40 kg. I us volia dir que encara no he fet el canvi.
Vig anar el metge i em va dir que com que la meva mare el va fer els 16 anys, potser a mi també em passaria, però, no em ento bé.

Cada cop que vaaig a la classe sóc la única que ni té la regla, ni res de tot això i em sento inferior. Les meves amigues ja l'acaben de començar i ja se'ls hi nota, pero a mi no.

A vegades, em fan el comentari de mal gust. Com per exemple: Tenim una profe que no té pits quasi i em van dient s'assembla a tu! i jo m'aguanto i somric però en el fons m'ofenc...

Jo m'agrado tal com sóc, baixeta, prima, però no m'agrado del tot.

Què puc fer?

Gràcies i molts petons!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 02/06/2016 06:15
Núria!

el que haureis de fer és no riure les gracietes que et fan i comenta'ls-hi as teus companys que aquestes coses que et diuen t'ofenen.

Has de fer-te valorar i no deixar que facin això perquè, tot iq ue segur que no ho fan amb mala intenció, a tu no et fan bé i et fan estar mé strista...

per tant, fes-te respectar!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: