Logotip de Adolescents.cat
usuari
usuari
Any: 2000
Comarca: Gironès
Data: 30/04/16 13:44
M'Agrada un noi.
Hola!!!
M'agrada un noi que el conec de fa temps i quan parlem em fa riure i no avorrir-me. Fa tres setmanes per vaig estar amb ell i em va donar un peto, despues un altre.... Des d'aquest dia em va deixai molt boja per ell . Però el no vol cap relació amb ningú. Que puc fer perquè canviï d'idea ? Per ell sol sóc una siemple amiga amb afecte. Però jo vull almenys començar d'alguna coseta i ja després acabar amb una relació. Que puc fer per agradar-li ? Per cridar-li l' atenció ? És un noi del meu estil. Com els que a mi m'agraden.
Gracies.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 02/06/2016 06:04
Hola guapa! Gràcies per la confiança!

Doncs aquí ens trobem davant d'una situació perillosa:

-potser és important que ell sàpiga que tu sents coses per ell perquè així et podrà explicar què sent ell per tu...

si sent el mateix, fantàstic però si no sent el mateix i realment no vol cap relació... no hi ha reciprocitat i perquè hi hagi amor hi ha d'haver reciprocitat... si no vol res amb tu, has de valorar la possibilitat de començar a oblidar-lo per no estar batallant per un noi que no et fa el cas que et mereixes...

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: