Logotip de Adolescents.cat
usuari
usuari
Any: 2000
Comarca: Gironès
Data: 30/04/16 13:29
Perque tots els nois son iguals?
Vaig estar amb un noi molt de temps però per motius X el vam deixar . Vaig perdre la virginitat amb ell. Al cap del 8 mesos de deixar-ho, jo ja havia tingut els meus "amics" com noies de la meva edat , els meus lios .. però vaig pensar que havia trobat el noi perfecte quan no va ser així . Pensava que jo li agradava i ho vaig fer amb el . Però es que jo vull trobar a un noi que em vulgui i que estigui amb mi, però no existeixen. Em sento sola si no estic amb algú que em doni mims , carícies , que em vulgui i que vulgui fem coses de parella amb mi.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 02/06/2016 06:02
Hola guapa! Gràcies pel teu missatge!

Doncs, en moments així, és molt normal veure-ho tot de color de negre i pensar que tots els nois són iguals. Però realment no és així.

Deixa que passi el temps, concentra't en recuperar-te d'aquest desengany. I, mica en mica, aniràs conxeixent a d'altra gent i alguna gent i algun altre noi que t'ajudarà a veure que n'hi ha molts i de molts tipus...

De vegades cal aprendre a discriminar bé qui et convé o no... i no sempre ens endmorem de qui més ens convé...

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: