Logotip de Adolescents.cat

Any: 2002
Comarca: Gironès
Data: 30/04/16 11:44
Visc amb la por de que sapiga que ho he dit
Hola adolecents, sóc una noi de 14 anys i tinc un problema...Hi ha una noia que m'encanta i l'altre dia li vaig fer un petò però ella em va dir que no li digues a ningu i bé, que jo sapiga, per a ella allò no va significar res. Jo estava molt confús i no sabia si allò significava algo o no així que ho vaig haver de dir a dos millors amics que em veien malament. Després sense volguer li vaig dir a més gent per que em recomanès que fer. L'altre dia ella em va remarcar que no digues res. Ara visc amb la por de que ella sapiga que ho he dit perque a algun dels meus amics se'l hi escapi o algu sigui molt fals i ho digui, però es que jo necessitava ajuda. Jo l'estimo massa i sé que si ella ho sap no em paralarà mai més i tinc molta por. Que he de fer? Li dic que m'agrada? I si em pregunta si ho he dit?
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 02/06/2016 05:59
Hola!

Gràcies pel missatge!

Doncs ella et pot demanar que no ho diguis però ets tu qui decideix què fer amb això.

Això sí, si ella se n'assebenta que ho has dit, es pot enfadar amb tu, evidentment. I això és una conseqüència que hauries d'acceptar.

Veig que ella t'agrada i no tinc clar si tu li agrades a ella, per tant, si vols, pots dir-li però hauràs d'acceptar la resposta que ella et doni.

Pensa, que perquè l'amor pugui tenir lloc, ha de ser recíproc i si veus que ella no et correspon, és important que la pguuis començar a oblidar.-..

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: