Logotip de Adolescents.cat
anònim
anònim
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 29/04/16 22:26
Com em puc treure la papada?
Sóc un noi de 13 anys i tinc bastanta papada... sabeu com puc desfer-me d'ella? De pes estic bé potser una mica per sobre

Moltes gràcies
Carlota López Ballestar
Carlota López Ballestar
Data: 02/05/2016 09:32
Bon dia guapo!
Gràcies per escriure al consultori. El primer que has de saber és que les característiques físiques d’una persona ens venen donada per la nostra predisposició genètica. Per això tots som diferents i no podem canviar tot el que volem el nostre cos. Si que és molt important seguir un estil de vida saludable i per tant menjar equilibradament i fer esport.
Concretament la papada és l’acumulació de greix de la zona de sota la cara. Si tens sobrepès pot afavorir la seva aparició però pots estar prim i tenir-ne de totes maneres ja que bàsicament el que fa que en tinguis o no és la predisposició genètica. Cada persona té tendència a acumular el greix en determinades zones del cos, i en el teu cas possiblement sigui aquí. Una cosa que també és important és la postura corporal. Has de cuidar de seure bé, de no estar sempre mirant la pantalla del mòbil cap a baix, etc. ja que són posicions corporals que afavoreixen la papada.
Intenta cuidar la posició corporal, fer esport 3 cops a la setmana a més del que fas al institut i menjar equilibradament seguint els consells de la piràmide alimentaria. També pensa que just estàs al inici del teu creixement, veuràs com progressivament aniràs creixent i estic quasi segura que també influirà en que s’estilitzi la teva cara.
Una abraçada
Carlota López Ballestar
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: