Logotip de Adolescents.cat
ANONIM
ANONIM
Any: 2001
Comarca: Baix Llobregat
Data: 28/04/16 11:03
No sé que fer, em sento enganyada
L'any passat, un setembre, tornant de vacances d'estiu, em sentia amb una gran felicitat dins meu. Tornava a a veure a tots els meus amics que feia 3 mesos que no els veia. El professor ens va dir que ens podiem sentar amb qui volguéssim, amb la qual cosa que hem vaig sentar amb la meva millor amiga. De cop, vaig veure com entrava un nen ros i ulls blaus per la porta, em sonava d'alguna cosa, però no vaig caure. Vam fer els típics comentaris de: "mira que mono..". Quan va acabar la primera classe, ens vam anar a presentar, es deia Dani, i m'havia obert per facebook per intentar lligar. Després em vaig adonar que era l'ex d'una amiga meva.
Anaven passant mesos, i la confiança augmentava, de cop i volta quan va acabar la última classe del matí, em va donar un petó als llavis i se'n va anar corrents.
Per Carnestoltes, em va xantejar, em va dir que si es disfressava de noia, li havia de donar un petó, i ho va fer.
Vam estar de lio, i va marxar de viatge, al tornar tot havia canviat. Vam decidir deixar-ho, ja que no era afectible estar junts.
Al estiu, vam tornar a liar-nos, però res important.
Quan vam tornar al institut, vam veure que ens estimàvem, vam començar a sortir, i ara portàvem 6 mesos junts. Per setmana santa va marxar de torneig i jo hem vaig enfadar amb ell per diferents coses, ell va agafar i es va liar amb la primera que va trobar. Hem va enganyar, i a sobre em va posar d'excusa que s'havia emborratxat i no sabia el que feia, era mentida. El vaig perdonar, però al saber la veritat, no sé que fer. Estic en un punt de bloqueig impressionant. També vaig veure que començava a portar-se amb una noia, quedaven molt, era molt estrany i no s'han liat gràcies a que la noia no s'ha liat mai i no vol liar-se amb ell per primer cop.
Ho he intentat parlar amb ell, però em posa l'excusa de que el vull deixar sense raó.
Ajudeu-m'he, si us plau!!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 26/05/2016 06:15
Pel que ens expliques, ell no té gaire ganes de parlar i no et deixa marge de fer-ho.

Llavors, t'has de plantejar si realment val la pena estar amb algú que no respecta que tu vulguis parlar i expressar el qu etens i plantejar-li dubtes.

Una relaicó de parella sana ha de permetre que cadascú pugui expressar-se lliurement i que l'altre s el'escolti, el respecti i li respongui...

Tu decideixes com vols que sigui la relació i si vols continuar així...

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: