Logotip de Adolescents.cat
Kat17
Kat17
Any: 2000
Comarca: Baix Empordà
Data: 27/04/16 23:48
M'han traïcionat...
Hola!

Es veu que un amic meu, en el cual jo hi tenia molta estima, m'ha traïcionat...

L'hi vaig dir el noi que m'agradava, cosa que en aquell moment em vaig forçar a dir-s'ho, perquè necessitava parlar-hi, ja que el noi que m'agrada em posa molt nerviosa, i no sé com actuar amb ell.

El cap d'un temps, ell va decidir dir-s'ho a tothom, la cual cosa em va fer molt de mal. No el fet de que tothom ho sàpiga, sinó el mal que m'ha provocat aquesta persona, a la cual jo estimava molt com un amic.

Les persones que ho saben, són aquelles que no em cauen bé, hi que es dediquen a molestar-me per tal de que s'hem baixi l'autoestima... Però, la cosa que em va sorprendre va ser, que una persona que em cau malament em va dir que ell m'havia traïcionat, llavors vaig pensar que era mentida el que em deia. Però un dia, ell (jo ja sospitava d'ell), em va dir que una persona estava explicant-li a tothom, i de que ell, sobretot ell no havia sigut. Seguidament no m'ho vaig creure, vaig notar que em mentia desqueradament.

Tinc un problema, hi és que a partir d'això, ja no confío en aquesta persona, però encara me la estimo molt.
Però la meva pregunta és: Què faig amb aquesta persona? Passo d'ell? Em vengo? Faig com si res?

(M'agradaria que això no sortís publicat, siusplau)

Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 26/05/2016 06:10
Kat, demanem que no publiquin aquesta consulta a la pàgina principal com a notícia però sí que ho hem de publicar aquí per respondre't.

Evidentment elq ue et recomanem és que parlis bé amb aquesta persona i li expliquis el que t'han dit a tu i que arribeu a un acord. Si veus que realment no pots confiar en aquesta persona t'hauràs de plantejar si vols seguir tenint aquesta amistat.

No recomanem la venjança perquè el que et farà és fer quelcom que potser no voldries fer realment i que et remourà sentiments negatius cap a atu.

Molta sort!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: