Logotip de Adolescents.cat
Mon
Mon
Any: 1999
Comarca: Barcelonès
Data: 27/04/16 22:12
Ratllada mental
Hola,
tinc un apreciat amic qui no ha tingut una vida fàcil. La seva primera parella va morir, va estar envoltat de males companyies i un llarg etcètera. Ja ha tingut intents de suïcidi però això era cosa del passat, o això creia.
Ara està en un moment una mica dur -examens finals- i sospitem que li ha passat una grossa però no ens vol dir res. Ha empitjorat d'una forma que no havia vist mai. Li importa poc el que fa o deixa de fer.
Li hem dit de parlar i no vol. Li hem dit de trobar ajuda professional però tampoc vol. I no vull dir-li a la mare perquè se que l'estima molt i es posaria molt malament i no més empitjoraria al meu amic.
No sabem que fer, cada vegada el veiem més ple de ferides -com si s'hagués barallat al carrer-, amb ressaques o directament borratxo, i no parlem de les seves pulles... tot per intentar que li "deixem en pau".
I tot això em dona por, ja que no seria el primer amic que "es mata" però l'estimo molt i crec que ha suportat molt de temps i moltes merdes com acabar ara.
Podem fer alguna cosa?
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 16/05/2016 08:54
De bones a primeres, Mon, només veig dues opcions: o realment parleu amb la seva mare (pel risc que tot el que està passant suposa per ell) o esteu alseu costat passi el que passi. Aquesta última opció és tant per si parleu amb la mare com si no...

Si creieu que hi ha risc per ell... heu de fer un pas gegant i parlar amb algú que el pugui ajudar.


Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: