Logotip de Adolescents.cat
sisiclaus
sisiclaus
Any: 1999
Comarca: Alt Penedès
Data: 27/04/16 22:09
no puc estar amb el meu novio perque no ens deixen
hola,
tinc un problema que em te angoixada.
Jo fa 2 anys que tinc novio i es el millor que tinc i m'ha passat mai. Però al poble ha arribat una noia nova, la novetat la Californiana perfecte. El problema està en que s'ha fet molt amiga del meu novio. En un principi pensava que volia algo amb ell, tot i que ell mai li mostrava més del que podria ser una relació d'amistat, per lo tant mai li a donat raons de boler res. La sorpresa se la va emportar ell quan li va dir que volia sortir amb mi i que l'ajudes a acostar-se a mi.
Vaig parlar amb ella i li vaig explicar que ja tinc novio i que ara estic molt bé amb ell i no necesito res més.
No se com s'ho va pendre pero ultimament esta molt enganxada al meu novio i no podem estar junts quan estem amb els amics , pero a la vegada em va tirant la canya. No entenc el que vol, podria ser que intentes dir-me que si no soc seva no soc de ningu?
Trobo a faltar el meu novio..
Que hauria de fer perk ens deixes tranquils si parlar amb ella només empitjora les coses i els meus pares diuen que ja li passarà?
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 16/05/2016 08:52
Sisiclaus,

tu has de posar les coses sobre la taula: dir-li a ella que no sents el mateix que ella sent per tu i parlar amb el teu nòvio i dir-li que estàs preocupada i que necessites que cuideu la vostra relació.

Que una noia estigui enamoradda de tu no hauria de ser un impediment perquè la teva relació de parella avanci...

Si veus que aquesta noia us persegueix i no us deixa en pau, digues-li que us deixi tranquils... >i demana-li a la teva parella que també li digui...


Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: