Logotip de Adolescents.cat
luuuuhm
luuuuhm
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 27/04/16 22:01
No connecto amb la meva millor amiga
Hola!

Doncs l'any passat vaig començar a juntar-me amb una noia de la meva classe, que sempre havia anat a l'escola amb mi, pero mai ens haviem portat be. Quan vam començar la secundaria les dos vam juntar-nos perquè vam descobrir que ens complementavem bastant be. Però ara... Ara ja no estem tan unides. Jo sempre he sigut la que "ha donat vida en la nostra amistat" peque sempre he sigut molt més llançada i atrevida que ella, sempre he proposat jo els plans, perque ella no ho feia mai. En definitiva, ara he conegut a més gent i amb la que conecto millor i sento que estic mes contenta, i que puc ser jo mateixa al 100%. Ella ara esta molt mes distant, perque jo també ho estic, i intentó ficar-la en les conversacions perque no es quedi sola pero sento que ella tampoc fa cap esforç. No em cau malament ni res per l'estil, pero d'alguna manera se, que "no estem fetes per ser amigues" almenys en aquest moment, perque no conecto amb ella, no em dona confiança ni tenim una classe d'amistat que per mi sigui una amistat.
Em sap greu deixar-la sola, i per aixo continuo amb ella, pero ja no ens explíquem res ni parlem gaire. Diguem que tenim una "amistat forçada". Sé que lo correcte sería continuar al seu costat perque som amigues... Pero no es d'aquelles amistats amb les que gaudeixes.

Que em recomaneu?
Gràcies
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 16/05/2016 08:49
Hola!

I què et sembla si li comentes a ella que estàs intentant introduir-la al grup i que conegui més gent? potser ella llavors et podrà dir si li ve de gust o no...


Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: