Logotip de Adolescents.cat
jdbm
jdbm
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 27/04/16 19:38
no puc amb els meus pares...
Hola!
No se si això els hi passarà a molts adolescents, però el meu "problema" es que aquests últims mesos m'he donat compte que estic com massa borde amb els meus pares... jo se que es normal estar borde a aquesta edat amb ells, però es que es un tema que crec que em comença a preocupar. Ja que normalment cuan arribo de l'institut, estic sola i estic molt tranquila fins que arriben , i es que cuan escolto la porta de casa obrir-se i els meus pares parlant, automàticament em poso de mal humor... es com si no pogués ni veure'ls. Tinc ganes com de dir-lis que marxin!

Vaig parlar fa poc amb ells, explicant-lis això, per que ja no ho veig normal. La meva mare va riure i el meu pare no em feia cas, jo els hi deia que els hi estava dien enserio pro seguien igual. No se si part de que em passi això amb ells sigui per coses com aquestes de que no em prenguin en serio... pro jo no vull estar de mal humor cada cop que els vegi!
Espero que em contesteu i em doneu algun consell!

petons!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 16/05/2016 08:36
Jdbm... tu mateixa dius que és ormal estar així a l'adolescència, i ho confirmem.

Aquesta etapa sol ser quan ent adonemque els pares no són perfectes, que també són persones i que s'equivoquen... potser podries començar a valorar quins serien els motius pels quals estàs així i després hi pots sumar-li el fet de que han rigut quan els i has comentat...

Una cosa important que pots fer és, quan vegis que et puja el mal humos, fer alguna tècnica de relaxació que t'ajudi a calmar-te: has provat mai de fer ioga o relaxació? et podria anar bé!


Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: