Logotip de Adolescents.cat
ainaa02
ainaa02
Any: 2002
Comarca: Gironès
Data: 27/04/16 19:29
Què haig de fer?
Hola, bon dia.

M'agrada un noi de la meva classe que no parlo gaire amb ell però quan parlo amb ell em sento molt còmode. El problema és que jo no li agrado a ell, no m'he confessat, però sé que no té interès en mi perquè ja li agrada una altra noia. Des del curs passat que l'estima i fins i tot li ha regalat una rosa.
El vull oblidar però no ho aconsegueixo. No sé què fer, estic molt confusa i no vull que això afecti als meus estudis.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 16/05/2016 08:20
Aina, gràcies per la consulta...



Doncs per deixar de sentir coses per ell, primer has d'esperar una mica de temps: els sentiments no marxen d'un dia per l'altre... però el que sí que pots fer és deixar de fer totes aquelles coses que t'acosten a ell física i emocionalment (mirar les seves xarxes socials, escoltar cançons que et recordin a ell, estar a classe tot el dia pendent d'ell...)



No serà fàcil però sigues valenta i endavant!



Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com

Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: