Logotip de Adolescents.cat
Juli
Juli
Any: 1996
Comarca: Alt Penedès
Data: 27/04/16 18:24
Jo o un altre...?
Fa temps que estic enamorat d'una noia, però el cas es que li vaig dir-li si sentia el mateix per mi i la seva resposta va ser que estava confosa ja que hi ha un altre nen que també va a per ella. Diu que els dos tenim coses bones i... La meva pregunta es que puc fer per què surti d'aquesta situació i si pot ser... que m'escolleixi a mi, si pot ser, ja que el que sento no ho he sentit mai!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 16/05/2016 08:18
El millor que pots fer Juli és ser tu mateix, no intentar fer res per convènce-la més que comportar-te com tu ets perquè així, si es fixa en tu srà per com ets i no per com has intentat ser (ja que llavors pot desil·lusionar-se si havia pensat que eres d'una altra manera).


Això sí, si veus que passa el temps i ella continua sense aclarir-se... potser et pots plantejar si val la pena estar esperant tant de temps...

Gràcies per la consulta!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: