Logotip de Adolescents.cat
Maduixamona
Maduixamona
Any: 2001
Comarca: Vallès Occidental
Data: 27/04/16 18:04
com puc tenir una vida més interessant?
holaa, tinc un dubte, i esque la meva vida es molt monotoma, i no m'agrada gens. Les meves amigues m'espliquen les coses que fan i jo realment penso que ojala a mi també em pasin coses aixi. El que no se es que fer amb la meva vida per a que algu canvï. Em podrieu ajudar en aixo? esque realment jo sola no m'he sortit. Moltíssimes gracies i molts petons!!!!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 13/05/2016 08:14
Hola Maduixamona!

Gràcies per escriure'ns!

Doncs perquè la teva vida sigui més interessant primer has de tenir clar què vol dir que sigui interessnat per tu. I llavors moure't per acostar-te a aquestes coses.

De vegades, passen coses interessants per sort però les que són realment fantàstiques són aquelles que busques tu mateixa. Si fas allò que t'agrada, segurament apareixeran coses molt interessants!Q

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: