Logotip de Adolescents.cat
anònim@
anònim@
Any: 1998
Comarca: Palma
Data: 26/04/16 18:58
Què puc fer?
Sóc una noia de 14 anys, i desde que vaig arribar a l'institut m'he anat donant conte de què amb qui estaba de colla d'amics no m'ho passaba bé i no tenia confiança, no hem feien massa cas, excepte 2 o 3 persones que encara mes o menys segueixen sen amics meus. Amb aquestes 2 o 3 persones quedava sempre, i me ho passaba molt bé, però en comentar-lis que ens separesim del grup hem deien que només erem 4 persones. Al cap d'un temps hem vaig barallar amb una de les persones, perquè anava amb males influencies (vam estar casi 2 mesos sense parlar-nos). Quan ho vam arreglar vaig decidir anar amb el seu grup, perquè estava aborrida del meu, avui en dia vaig en ells però tampoc meu passo bé, perquè tampoc tinc confiança i ademés aquesta amiga meva a canviat massq, però si que gràcies a aquest grup he descubert a 3 grans persones, però el problema esque no viuen al mateix lloc que jo, viuen molt lluny, i venen molt poc, de manera que casi mai surto, i si surto és a amagades amb una de les del grup anterior d'abans, i no aguanto més estar així.
Doneu-me algun consell per favor.
Pd: si hem puguessiu contestar per privat hem farieu un gran fabor.Gràcies.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 07/05/2016 08:08
Hola guapa, no tenim manera de contestar-te per privat.

Primer te tot, no cal que surtis d'amagades perquè no estàs fent res dolent.

En segon lloc, segurament amb una mica de paciència i temps aniràs trobant persones més afins a tu i amb qui et sentis més còmode.

De moment, pots intentar gaudir de les poques coses que tinguis en comú amb aquest grup que tens més a prop...

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: