Logotip de Adolescents.cat
xastt20
xastt20
Any: 2001
Comarca: Gironès
Data: 26/04/16 18:30
Estic confusa (xastt)
Hola bones, tinc un problema que no ser si es autoestima o que es hi ha dies que em veig molt guapa de cara i de cos pero hi ha dies que no em veig guapa, no se si es la forma que em maquillo o de lo que faig pero hi han persones"2" que ja man dit fea i ami cuan mu diuen dons mu crec en realitat no se si soc guapa o lletja hi ha dies que ho veig i hi ha dies que no. Bueno m'agradaria saver si es que tinc la autoestima vaixa i un remei que em podies donar , o si hi ha una manera de ser mes guapa o que la gent et vegui guapa, en realitat no es perque la gent em digui guapa es per agradaeme a mi mateixa si ho podries contestar
Gràcies /(xastt)
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 07/05/2016 07:58
Hola de nou xastt20!

Doncs el més important és el que pensis tu de tu mateixa, per tant, et recomanem que (quan et miris al mirall) intentis valorar en positiu com ets. Per tant, et demanarem que et miris sovint al mirall.

És normal tenir dies més bons i dies no tan bons. Dies en que et veus millor i d'altres que no... però el més important és que guanyi la part positiva!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: