Logotip de Adolescents.cat
abll
abll
Any: 1994
Comarca: Ribera d'Ebre
Data: 26/04/16 16:58
Causa de la distància?
Bones!
Us explico la meva situaciò, jo desde fa temps que m'agrada un noi, el que era el meu novio i el que es el meu lio actualment, hos explico perque ho dic així, ell aquest any se'n ha de anar a estudiar al estranger, per tenir un bon camí, hi ha saber quan tornarà. Jo l'entenc, pero el que no entenc es perque no vol seguir la relació fins que marxi. Ell no marxarà fins finals de any i fins ara i de un temps enrere que ell te al cap que ha de marxar i que ho vol deixar en lio o en amics, pero ens estimem, i no el vull perdre perque es una persona única que tenim molt bona relació. Jo vull acabar de passar en ell el temps que li queda aquí, perque se que tot canviara quan ja no estigui, ell ho es tot per mi. No el vull deixar finc que marxi, pero nose com fer-ho... Estic segura que el puc convenser pero nouse com.
Que podria fer per tenir-lo fins que marxi?
Com el podria convenser per no acabar de lio o de amics, mntres estigui aquí?
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 07/05/2016 07:55
Abll, fa uns dies vam respondre una consulta molt similar i no sé si eres tu.

De totes maneres et volem dir que és important no intentar convènce'l. Ell realment ha d'estar amb tu perquè realment vol. I si t'ha proposat això és perquè aquests temps no el vol passar amb tu, pels motius que siguin. Entenem queés dur però és la realitat.

En tot cas, el que sí que pots fer és parlar amb ell i explicar-li com et sents. Potser així aclariràs què li passa i per què ha près aquesta decisió...
Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: