Logotip de Adolescents.cat
Lluís Montcada
Lluís Montcada
Any: 2001
Comarca: Gironès
Data: 25/04/16 23:07
Sóc homosexual i m'agradaria trobar nois...
Hola!!

Tinc 15 anys i fa poc que he descobert que sóc homosexual. M'agradaria poder trobar altres nois que també ho siguin. Quan veig parelles gais em fan "enveja", crec que m'agradaria trobar parella. Ja m'he liat amb alguns nois però no conec gaires homosexuals, sóc dels pocs que ho ha dit obertament en públic.
Em podríeu ajudar?

Mercii
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 06/05/2016 08:55
Hola Lluís!
Doncs una de les coses que podries fer és parlar amb alguna associació LGTB.
Allà podràs conèixer persones de diferents edats que tenen la mateixa orientació sexual que tu.
És important que puguis conèixer gent, dins i fora de l'àmbit d'oci nocturn (discoteques per a gais, per les quals hauries de ser major d'edat). I pensem que una associació pot ser una molt bona manera de que coneguis a persones que et poden resultar interessants!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: